Nu stiu inca sa vorbeasca romaneste, dar invata engleza! Iata cum arata cursurile pentru copiii de nici doi ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:13

Este vorba de mai multi prichindei care nu au implinit inca doi anisori, dar pe care parintii i-au inscris la un curs inedit.

Cine ar fi crezut ca un bebelus care abia sta in picioare poate sa gangureasca in engleza? Iana, de exemplu, are numai un anisor, dar mama a inscris-o la cursul de limba straina de la o varsta foarte frageda: noua luni. 

 

Prichindeii care participa la cursurile de limba engleza nu vorbesc, inca, nici limba materna. Totusi, printre cantece, jocuri si poezii, copiii percep inca din fasa limba lui Shakespeare. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Parintii sunt uimiti de progresul rapid al bebelusilor.

Conceptul care sta la baza cursului este instinctul natural al copiilor de a invata limba materna prin repetarea cuvintelor si accentuarea sensului lor. 

 

La cursurile de engleza se pot inscrie copii cu varste incepand de la trei luni pana la sapte ani. Tariful este de 135 de lei pentru patru sedinte.