La 27 de ani ajunsese la 260 de kilograme, iar greutatea il putea STRIVI! A reusit insa sa slabeasca 70 de kilograme in 3 saptamani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:13

Cand a fost adus la spitalul Floreasca Adelin era mai mult mort decat viu. Abia acum realizeaza in ce situatie a ajuns la numai 27 de ani.

Adelin spune ca atunci cand a vazut ca a pasit pe un drum fara intoarcere a incercat singur sa tina regim. Era insa prea tarziu.

 

Si totusi, ajutorul medicilor si vointa de care a dat dovada Adelin in acest timp au facut minuni. Nu numai ca a scapat de zeci de kilograme, dar acum poate merge singur si nu mai e dependent de aparate.

 

In fiecare zi iese la plimbare si nu ii vine sa creada ca nu trebuie sa se mai sprijine de nimeni.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Medicii spun ca starea lui Adelin s-a ameliorat, dar pericolul nu a trecut. Astazi, l-au trimis la tomograf. Au avut ceva de cautat, pentru ca greu s-a gasit unul care sa-i poata suporta greutatea.

 

Cum la examen nu i s-au gasit bolile de care se temeau medicii, Adelin e deja mult mai optimist. Are si un sfat pentru cei care nu se pot abtine de la mancare.

 

Medicii spun insa ca greul abia acum incepe. Ei au reusit sa il stabilizeze, insa situatia ramane grava din pricina hipertensiunii pulmonare de care Adelin sufera. Asa ca mai e mult de lucru pana cand Adelin va redeveni tanarul plin de viata care a fost.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.