Meteorologii AVERTIZEAZA: Posibil COD PORTOCALIU de viscol! Vezi cand ar putea fi emis si ce zone sunt vizate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:14

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat joi, la videoconferinta de la Minsterul Afacerilor Interne, ca este posibila emiterea unui cod portocaliu de vant puternic, care ar urma sa fie valabil vineri.

Meteorologii au emis, miercuri, o atentionare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori viscolite si racire accentuata, care va intra in vigoare de vineri, ora 8.00, si va fi valabil pana sambata, la aceeasi ora, in toate judetele tarii.

 

Videoconferinta organizata la sediul MAI, condusa de ministrul Radu Stroe, are ca scop stabilirea masurilor necesare in contextul previziunilor de vreme rea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o avertizare cod galben valabila de vineri dimineata pana sambata dimineata, atentionand ca in vestul, centrul si nordul tarii vor predomina ninsorile, in sud si sud-est vor fi ploaie si lapovita, iar la sfarsitul saptamanii vremea se va raci accentuat in toate regiunile.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.