Veninul de vipera, MAI PRETIOS decat AURUL! Iata ce minuni face pentru piele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Probabil ca nici nu va imaginati vreodata ca veninul de vipera poate face si bine, cel putin in cabinetele de infrumusetare.

Este ultima recomandare venita din partea specialistilor din industria cosmetica.

 

Pentru un look proaspat in aceasta primavara e bine sa stiti ca masca nutritiva cu venin este solutia ideala pentru atenuarea ridurilor deja existente si prevenirea altora. 

 

La fel ca botoxul, veninul relaxeaza muschii fetei. Nu e de mirare ca printre vedetele de la Hollywood mastile sunt foarte populare. Frumoasele Katie Holmes sau Gwyneth Paltrow au apelat la tratamentele cosmetice cu pretioasa substanta.

 

Veninul este mult mai bine cotat pe piata internationala decat multe dintre metalele pretioase. De la o singura vipera se pot obtine numai 1,5 grame de venin intr un singur an.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Nu e de mirare

ca pretul este pe masura: in functie de calitatea substantei otravitoare, pretul incepe de la 600 de euro si poate sa ajunga pana la doua mii de euro gramul. 

 

Din aceeasi categorie a tratamentelor faciale exclusiviste specialistii propun si alte masti pentru acest sezon in care tenul trebuie hidratat.

 

Un gram de venin este de 50 de ori mai scump decat aurul.

Va imaginati asadar ca un astfel de tratament cosmetic regal costa! Mai précis, 250 de lei, dublu fata de un tratament facial obisnuit. Efectul va fi vizibil dupa minim zece sedinte.