Tot mai multe persoane aleg sa LOCUIASCA SINGURI! Afla ce cred specialistii despre asta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Unora le place sa aiba un spatiu numai pentru ei. Specialistii sustin ca numarul persoanelor care prefera sa locuiasca singure este in crestere. Cu toate astea, acest lucru nu este alarmant deoarece nu inseamna ca persoanele care locuiesc singure sunt si singuratice.

 Cei care aleg sa locuiasca singuri sunt firi independente, in general foarte ocupate sau care isi ocupa timpul in mod constant cu diverse activitati. Nu le place sa dea socoteala nimanui, prin urmare traiul de unul singur intr-un spatiu care este numai al lor este ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Trebuie facuta distinctia intre persoanele singuratice, solitare, care nu se inconjoara de prieteni si uneori nici macar de rude, nu obisnuiesc sa iasa in lume si desfasoara activitati care nu necesita munca de echipa, si persoanele care locuiesc singure.


Beth Murphy, specialist la un institut de boli mintale, avertizeaza ca singuratea poate avea un impact negativ asupra psihicului. Oamenii care sunt singuri sunt mai expusi stresului cotidian, au o stima de sine scazuta si intra in conflicte mai des decat cei care sunt integrati unui grup, relatie, familie, etc. “ Singuratatea nu se refera strict la persoanele singure. Adesea o persoana se poate simti singura chiar daca are o familie sau locuieste cu familia ”, a declarat specialistul.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.