Kim Kardashian si rapperul Kanye West au ales un NUME NEOBISNUIT pentru primul lor copil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Va incepe oare cu litera "K"?

Avand in vedere ca majoritatea copiilor din familia Kardashian au nume care incepe cu litera "K", n-ar fi exclus ca cei doi viitori parinti sa duca traditia mai departe. Mai ales ca si numele lor, Kim si Kanye, incepe cu aceeasi consoana. In timp ce viitoarea mamica, starul reality-showului “Keep it up with The Kardashians” nu s-a gandit la un nume in mod special, rapperul a facut o declaratie socanta.


Intr-un interviu acesta a afirmat ca se gandeste sa isi boteze copilul North (Nord). Nu putem sa nu remarcam rezonanta geografica a numelui North West (Nord Vest)! Astfel, primul nascut ar avea un nume cu totul special! Kanye West a adaugat ca numele North West suna chiar bine si i s-ar potrivi bebelusului. Kim Kardashian nu a comentat pana acum declaratiile iubitului ei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.