Cum a sculptat-o sotul, chirurg plastician, pe aceasta VEDETA de arata cu 20 de ani mai batrana FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 16:25

In varsta de 30 de ani, starul unui reality show din America a vrut sa arate perfect si si-a corectat micile defecte pe care ea considera ca el are.

 Lisa a marturisit ca nu a stat pe ganduri atunci cand si-a dorit un implant cu silicon, primul, pe care si l-a facut la 19 ani. Apoi, nefiind multumita de rezultat a apelat la dibacia sotului ei, cunoscut drept "Zeul Sanilor" sa ii faca cea de-a doua operatie, pentru a avea sanii mult doriti. Sotul meu nu a vrut sa imi faca cea de-a doua operatie pentru ca este impotriva interventiilor chirugicale fara rost, insa eu nu eram multumita de cum aratam cu acei sani.
Asa ca l-am convins sa ma opereze, pentru ca ca cine ma vedea cu sanii cei vechi ar fi crezut ca sotul meu mi i-a facut si nu mi se parea corect. Dupa aceasta interventie, mi-am mai facut o rinoplastie si atat.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cea-mai-buna-creatie-a-unui-plastician-din-miami-sotia-sa-are-30-de-ani-dar-din-cauza-operatiilor-estetice-4-957912431edc89f1c9aabe8325f6be04.jpgLisa recunoaste ca nu era multumita de aspectul ei fizic pentru ca spune, ea nu avea nici sani sau fund. Tanara  a pozat pana acum de trei ori in celebra revista pentru barbati si este foarte mandra de corpul ei incat la fiecare sedinta foto pe care o realizeaza se imbraca cat mai sumar posibil. 


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.