CUTREMURATOR! Si-a prezis MOARTEA pe Facebook. Mesajul tulburator postat de o fetita cu cateva minute inainte de a sfarsi tragic

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 11:05

O adolescenta in varsta de 14 ani din Marea Britanie a murit intr-un groaznic accident de masina.

Kayleigh Lawrie s-a rugat de tatal sau sa nu o lase sa merga in oras cu masina condusa de un prieten de-al acestuia. Adolescentei ii era teama de stilul agresiv in care acesta obinuia sa conduca. Surprinzator, insa, tatal ei i-a raspuns sa inceteze cu vaicarerile. Kayleigh impreuna cu un alt adolescent, in varsta de 13 ani, au mers in cele din urma cu masina condusa de Steven Hayter, prieten de-al tatalui fetei.


Speriata, tanara a postat prietenilor un mesaj pe Facebook inainte de porni la drum. “ Cred ca voi muri. Va iubesc pe toti! ”. Nu stia, insa, ca acestea vor fi ultimele sale cuvinte. Destinul a facut ca tanara chiar sa moara cateva minute mai tarziu. Soferul a pierdut controlul masinii in incercarea de recupera tigara care ii cazuse brusc din mana. Masina s-a rasturnat de cateva ori in aer, dupa care a aterizat intr-un sant.
Kayleigh Lawrie a murit pe loc, iar celalalt copil a suferit o fractura craniana si a fost lovit la fata. Si soferul neglijent a fost ranit, insa dintre cei trei pasageri doar adolescenta in varsta de 14 ani si-a peirdut viata.

Ancheta a stabilit ca soferul nu numai ca a condus cu viteza pe un drum restrictionat, dar era si baut. Parintii fetei sunt socati, mai ales ca tatal a fost cel care a insistat ca fiica lui sa mearga in oras cu masina prietenului sau.
Kayleigh era o fetita inteligenta, vesela si iubitoare careia ii placea viata la maximum! ”, a declarat printre lacrimi mama tinerei care nu intelege de ce soarta a fost atat de cruda cu fiica ei.

Kayleigh Lawrie
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-2e170cfa2e7cdaa3c8436f59189406d1.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-550c985632e97da935610352e943d11f.jpg
Steven Hayter, soferul ucigas a fost deja condamnat la inchisoare
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-24463dfa7de944735d1fc7d835ef8416.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.