Necazul unora, bafta altora! Bancile scot la licitatie pe banda rulanta casele si masinile datornicilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Romanii care nu si-au platit ratele ipotecare la banci sau care au omis sa mai achite leasingul la masini sunt executati silit de banci sau de ANAF!

Anul acesta, numarul de bunuri executate silit se va dubla, spun specialistii in domeniu. bunurile sunt scoase la licitatie la preturi modice. Toate datele despre licitatii le puteti gasi pe siteurile specializate, pe portalurile bancilor sau al ANAF-ului. 

 

In Capitala, apartamentele cu doua camere costa in jur de 39.000 de euro. Daca la prima licitatie nu se prezinta niciun cumparator, aveti sansa sa achizitionati apartamentul la un pret mult mai scazut. 

 

Daca v-ati ales deja imobilul sau masina de pe site, urmatorul pas este sa va inscrieti la licitatie. Daca nu aveti banii necesari, trebuie sa stiti ca imobilele executate silit pot fi cumparate si prin credite acordate de bancile care au scos bunurile respective la vanzare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Atentie insa! Trebuie sa achitati integral casa sau masina achizitionata in termen de 30 de zile de la organizarea licitatiei. In caz contrar pierdeti garantia de 10 la suta.

 

Pe langa case si masini, executorii judecatoresti scot la licitatie terenuri, dar si alte bunuri: echipamente medicale, electrocasnice sau unelte agricole. Bani sa aveti, caci afacerea pare una profitabila pe timp de criza.