FILMUL ELIBERARII lui Adrian Nastase! Fostul premier nu a mai fost vazut de cand a iesit pe portile penitenciarului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:17

Era inca lumina afara cand Adrian Nastase deschidea portile Penitenciarului Jilava.

Fostul premier nu a stat la discutii, chiar daca a fost asaltat din toate partile de camere de filmat. Fiul sau cel mare, dar si alti aproapiati il asteptau la iesire. Ajutat de trei bodyguarzi, el s-a strecurat cu greu printre zecile de jurnalisti prezenti. 

 

Apoi s-a urcat intr-o masina a familiei si a plecat. In aceeasi masina, dar in partea dreapta a soferului s-a urcat fiul sau, Andrei.

 

In spatele masinii in care s-a urcat Adrian Nastase alte doua masini mergeau in coloana, urmate de o ambulanta privata cu girofarul pornit. 

 

Graba de a scapa blitzuri si microfoane a provocat si mici incidente. Doua masini din coloana, una de culoare neagra si ambulanta s-au ciocnit la putin timp dupa demararea de la portile penitenciarului. Dupa putin timp, masinile si-au reluat locul in coloana.

 

Dupa aproape o ora, Adrian Nastase ajungea la o clinica privata din apropiere de Piata Victoriei din Capitala. Dupa putin timp, Andrei Nastase iesea din clinica si spunea ca tatal sau efectueaza niste investigatii medicale. Mai precis, a fost vorba de analize de sange si tiroida.

 

Nicio miscare la clinica in care intrase Nastase in urma cu o ora. Desi fiul sau ii anuntase pe jurnalisti ca intr-o ora tatal sau va parasi clinica si va pleca spre casa, nu s-a intamplat acest lucru.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Jurnalistii nu s-au clintit de la poarta clinicii pana la miezul noptii, dar intre timp, au aparut noi informatii din interior.

Adrian Nastase nu s-ar mai fi aflat acolo de mult timp. Cert este ca nimeni nu l-a vazut pe Nastase iesind pe poarta principala a clinicii.

 

Nici la resedinta sa din strada Zambaccian Nastase nu a fost vazut intrand! Toata lumea astepta revenirea fostului Premier al Romaniei, mai ales ca se faceau si pregatiri. Buchete de flori erau duse in casa politicianului. 

 

De aseara si pana acum, agitatia s-a mutat acasa la Nastase, acolo unde jurnalistii asteapta inca sa dea cu ochii de fostul premier.

 

Eliberarea lui Nastase a fost comentata si de colegii sai din PSD. 

 

Mai mult decat atat, Victor Ponta a mai spus ca functia pe care Adrian Nastase a ocupat-o, cea de Presedinte al Consiliului National, va ramane in continuare vacanta pana cand legea ii va permite fostului premier sa-si reia postul. Si Mircea Geoana a vorbit despre o mult asteptata revenire a lui Nastase in viata politica.

 

Adrian Nastase a fost incarcerat in penitenciarul Jilava pe 26 iunie 2012 si a stat in detentie 265 de zile. A fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul calitatii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.