SOCANT: Si-a ascuns pruncul in camara dupa ce a nascut singura acasa! Le-a spus politistilor ca nu si-a dat seama ca a adus pe lume un baietel VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:17

Imediat dupa ce a nascut tanara si-a inchis pruncul in camara. Nu a trecut mult si i s-a facut rau, asa ca a chemat salvarea si a ajuns la spitalul din Campina.

Medicii si-au dat imediat seama ca femeia abia nascuse chiar daca ea a negat initial totul.

 

Povestea femeii li s-a parut medicilor destul de ciudata, asa ca au chemat politia. Oamenii legii au mers acasa la femeie si au gasit pruncul in camara, exact cum le-a explicat tanara mama.

 

Micutul a avut noroc si a scapat cu viata, a fost dus de urgenta la spital in stare de hipotermie iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Medicii nu cred ca mama nu si-a dat seama ca a nascut un baietel.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Deocamdata nu se stie din ce cauza tanara si-a ascuns pruncul abia nascut in camara, mai ales ca tatal bebelusului sustine ca isi dorea copilul.

 

Oamenii legii au intocmit dosar penal pe numele femeii. Tanara mama mai are acasa un copil de 4 anisori.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.