A ajuns OBEZA la propriu in timpul sarcinii, cantarind aproape 260 de kilograme! CE A PATIT o tanara dupa ce a ajuns la o asemnea greutate FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:18

Fraza: "Mananc cat pentru doi" a cauzat multe efecte negative asupra femeilor insarcinate, avand in primul rand probleme cu pierderea in greuntate.

 Chiar daca medicii avertizeaza ca in timpul sarcinii femeile sa nu ia in greutate mai mult de 15 kilograme, acestea ignora avertismentul si se indoapa constant in cele noua luni pana la nasterea fatului, lucru care le afecteaza nu doar sanatatea lor si ci a mostenitorului.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tanara1-2bb13700bbbcaa450f2d7e34eb4f8679.jpgHazel Frewin a acumulat aproape 260 de kilograme in timpul sarcinii, devenind obeza din punct de vedere medical. A suferit complicatii la nastere, atacuri de panica si depresie.
Tanara ajunsese de la masura 12 la 24. Cand i s-a nascut fetita, care cantarea nici mai mult nici mai putin de 5 kilograme, a inceput sa se invinuie pentru faptul ca a nascut un bebelus obez.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tanara2-bddd28e738f3b63113db18a0d51ff6bb.jpgAcum, dupa doi ani in lupta cu grasimea, a reusit sa scape de kilogramele in plus prin diete si exercitii fizice. S per ca povestea mea sa ajute si alte femei gravide sa nu mai comita aceleasi greseli.
Cand eram insarcinata mancam cat pentru doi din cauza poftelor. Am ignorant cum am ajuns sic and am nascut-o pe cea mica, mi-am dat seama ce am facut.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.