Au facut EFORTURI SUPRAOMENESTI ca sa scoata un tanar din ghearele flacarilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 06:20

Casa in care locuia un tanar cu handicap a fost cuprinsa rapid de flacari mistuitoare.

Oamenii din Bodesti s-au chinuit singuri sa tina flacarile sub control. Galetile cu apa au fost singurele "arme" pe care le-au avut in fata focului. Cea mai apropiata masina de pompieri era la cativa kilometri distanta. Localnicii s-au mobilizat de urgenta cand au vazut ca unul dintre consatenii lor este in pericol. Flacarile au izbucnit la un adapost de animale, dar s-au extins repede si la una dintre casele alaturate, unde locuia un tanar cu handicap.
Nu se putea salva singur, asa ca satenii au facut eforturi supraomenesti ca sa-l scoata pe barbat din casa inainte ca flacarile sa mistuie tot.

Cand in sfarsit au ajuns si pompierii, flacarile amenintau deja tot satul! Munca salvatorilor a fost ingreunata de lipsa hidrantilor si a fantanilor. Tot satenilor le-au cerut ajutorul. Fara apa, pompierilor le-au trebuit mai bine de 3 ore sa faca fata flacarilor. Proprietarul, tanarul cu handicap in varsta de 33 de ani, a fost dus la spital, pentru a primi ingrijiri medicale.
Desi casa in care traia nu a fost distrusa in totalitate, ea nu mai poate fi locuita. Cum tanarul nu are unde sa stea, vecinii s-au oferit sa il tina la ei o perioada, pana cand vor gasi o solutie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.