Nu o sa-ti vina sa crezi ce ASCUNDE tanara din imagine INTRE SANI! Ar putea da gata ORICE BARBAT FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:21

De multe ori se intampla ca domnisoarele atragatoare sa intampine probleme atunci cand ies singure pe strada sau in club.

Aproape de fiecare data apare cate un domn insistent care intrece limita. Daca de cele mai multe ori totul se rezuma la cateva replici spumoase, exista cazuri in care barbatii, aflati si sub influenta alcoolului, au inceput sa fie agresivi.

Au fost destule tragedii in care multe fete au ajuns la spital sau au patit ceva si mai grav. Iata insa ca exista si solutii. O companie a inventat un toc de pistol foarte discret, care se agata de sutien si pozitioneaza arma in dreptul sanilor.


Doamnele pot fi astfel in acelasi timp sexy si linistite, stiind ca au tot timpul o cale de scapare in cazul in care se afla in pericol.

Bineinteles, obiectul poate fi folosit doar in tarile unde detinerea de arme este permisa prin lege.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-9d954985e96cb67a9efd3a7ed5d446af.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-f19b775771617704fcae23ca74523ba3.jpg

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.