AVERTIZARE METEO: S-a emis COD GALBEN pentru ninsori si vant

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:21

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru precipitatii abundente, intensificari de vant, ninsori viscolite, valabia in zilele de joi si vineri in mai multe judete din tara.

Astfel, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol valanila in toata tara, de joi pana vineri seara.

 

Joi,  incepand de la ora 12:00, in 27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii vor fi precipitatii sub forma de ploaie, care in timpul noptii se va transforma in lapovita si ninsoare. Cantitatile de apa vor depasi 20- 25 de litri pe metru patrat si izolat, indeosebi in zona montana, unde va ninge, 50 de litri pe metru patrat.

 

Vantul va sufla cu o putere de 55-70 de kilometri pe ora si peste 80-90 de kilometri pe ora la munte, in timp ce ninsoarea va fi vascolita.

 

Vineri, avertizare va fi valabila i toata tara, de la ora 10:00 pana la ora 20:00. Vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze la rafala de 55-70 de kilometri pe ora si peste 90 de kilometri pe ora la munte.La

munte, in Banat, Crisana, Mramures si local in Transilvania va ninge slab, dar viscolit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Vremea se va raci ajung ca sambata si duminica sa fie cuprinsa intreaga tara.

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.