Concurentul batut de chef Florin continua atacurile la adresa juratului: "Duhnea tot a alcool!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 02:35

Georgeo Andrei, concurentul care il acuza pe chef Florin Dumitrescu de agresiune, a venit sa isi spuna povestea la WOWbiz.

Esta pasionat de bucatarie, a castigat cateva medalii de aur de-a lungul timpului si a vrut sa isi incerce norocul la MasterChef. Se pare ca nu a facut alegerea corecta pentru ca a plecat pe "usa din dos".

 

"Nu am fost batut mar, ci am fost agresat. Eu am participat la acest show ca bucatar amator. Am aceasta pasiune in sange si am castigat mai multe medalii de aur de-a lungul timpului.

Eu am fost indrumat de sotia mea si de mai multi prieteni sa particip la acest concurs. Eu am visat sa ajung in finala acestui concurs. Nu am asteptam ca la un astfel de show sa se ajunga la bataie", a spus concurentul.

 

Georgeo a dezvaluit ca l-a actionat in judecata pe chef Florin si ca imiaginile difuzate de cei de la PRO nu au fost complete.

 

"Eu am cerut pentru justitie imaginile video de la incident. Le-am cerut in mod expres ca nicio imagine cu mine sa nu fie difuzata in cadrul show-ului. Am luat aceasta decizie dupa ce am rupt contractul", a mai spus acesta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

A incercat sa dezvaluie

cu lux de amanunte ce s-a intamplat in timpul filmarilor si cum a ajuns sa fie batut de Florin.

 

"La ei, fiecare moderator isi joaca rolul in emisiune, dar acest lucru nu justifica modul in care el a reactionat. El s-a apropiat de mine, mi-a adus multe injurii. Din filmarea difuzata de ei lipsesc pasaje. Cele in care sunt agresat verbal si in care el se apropie de mine inainte sa ma loveasca.

Eu am ramas socat de acest comportament. Nu credeam ca pe Planeta asta mai exista oameni cu astfel de comportament. El s-a purtat inca de la inceput urat fata de mine. Acolo, in filmari se vede ca nu si-a mai stapanit reflexele. Am spus-o la Politie si va zic si voua. El duhnea a alcool in acele momente", a mai spus Georgeo.