Denisa Nechifor: "Nu e niciun barbat in viata mea! Adi e tatal fetei mele si atat!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:22

Denisa Nechifor a fost combinata de presa cu diversi oameni de afaceri, dar frumoasa blonda spune ca momentan nu exista niciun barbat in viata ei.

Are o relatie impecabila cu tatal fetitei sale si abia asteapta sa mearga la Liege sa il viziteze. Va merge acolo saptamana viitoare si va petrece ceva timp in Belgia.

 

"Am niste prieteni acolo. Ma intalnesc si eu cu un baiat, mai ies cu cineva la suc, dar nu ma marit. In general fac ce vreau, nu ma opreste nimeni de la nimic.  Eu nici macar nu am fost la Monte Carlo, e asa de usor sa demonstrez asta.

I-am dat in judecata pe ziaristii astia care au scris numai minciuni despre mine", a explicat Denisa Nechifor.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Si tatal copilului Denisei, Adi Cristea, spune ca sunt numai prostii, dar nici nu il

intereseaza ce face fosta lui iubita in viata particulara. Fotbalistul spune ca vrea sa isi vada de viata de familie si ca incearca sa ii ofere Raniei dragostea parinteasca.

 

"E foarte bine la Liege, e chiar ok. Saptamana viitoare o sa vin in tara, pentru ca am liber si o sa le iau si pe ele. Pot sa stea aici cat vor ele. Am apartament, masina aici, tot ce e nevoie.

Eu nu vorbesc de viata ei particulara, pentru ca nu e treaba mea. Vreau sa ii fie bine  pentru ca numai ea stie cine trebuie sa stea langa ea", a spus si Adi Cristea la WOWbiz.