INCREDIBIL! A transformat EXORCIZAREA intr-un caz penal. Un avocat a dat in judecata preotii care nu au reusit sa-i scoata demonii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:22

Cu totii am auzit de exorcizari sau diferite practici oculte.

Putini sunt, insa, cei care cred in ele. Printre ei se afla isi un avocat din Pitesti. Barbatul acuza nu mai putin de 5 fete bisericesti ca nu l-au ajutat in problema sa. Mai exact, reclamantul spune ca preotii nu l-au ajutat sa scape de, atentie, insusi Satana si ca din aceasta cauza ar fi complici la vatamare corporala.

" Il rog pe parintele Calinic sa gaseasca rapid o modalitate sa ne scape de nenorocitii astia, iar preotul Gherasim sa desfaca urgent tot.
Azi-noapte am avut cucuvele pe balcon, abur rece pe la nas, muste, ciori la geam, unde in urechi, dureri de cap, intepaturi in piept, nopti la rand nedormite. Nu realizati ca Gherasim nu are nici un interes sa desfaca, pentru ca lucreaza cu alti doi preoti
", a scirs avocatul disperat intr-un mesaj trimis de pe telefon.

Disperat de situatia sa, avocatul a ajuns in cele din urma sa renunte la mobila si la aparate electrocasnice.
Chiar daca a facut aceste afirmatii si se lupta in justitie cu preotii, colegii avocatului il caracterizeaza ca fiind un om cerebral. Am reusit sa stam de vorba chiar cu reclamantul, iar acesta ne-a spus ca, de fapt, dosarul are alta insemnatate. Care este, insa, aceasta, nu putem afla decat in momentul in care Curtea de Apel Pitesti va comunica daca preotii vor fi sau nu cercetati penal. Cert este ca pana la momentul de fata, acest dosar este unic in instantele romane.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.