Dragos Dolanescu raspunde ACUZATIILOR! Fiul artistului I-A DECLARAT RAZBOI bunicii sale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:22

Dragos Dolanescu a fost acuzat de bunica sa si de doi frati de-ai regretatului cantaret Ion Dolanescu ca este interesat doar de averea tatalui sau.

Fiul cel mic al regretatului artist a raspuns tuturor acuzatiilor intr-un interviu telefonic pentru “ Drept la tinta ”.

O respect pe mamaia mea, are aproape o suta de ani, e o femeie foarte in varsta si care nu prea intelege foarte multe lucruri. Imi pare rau de unchii mei si de foarte multi oameni care induc in eroare. Una spune Ionut presei si alta sustine la tribunal ”, a explicat Dragos Dolanescu care sustine ca ceilalti frati ai tatalui sau, precum si verisori nu au nimic sa-i reproseze, ba din contra.


Dragos Dolanescu a tinut sa specifice ca cei doi frati ai tatalui sau care il acuza ca vrea doar avere fac tot acest scandal, in mod ironic, tot din cauza banilor. Mama artistului si cei doi frati ai sai o duc foarte greu in aceste vremuri. Cel mai probabil sunt sprijiniti financiar de Ionut Dolanescu, fiul cel mare al artistului care, potrivit  spuselor lui Dragos, ii monteaza impotriva sa.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.