PROFETIE SUMBRA? A iesit fum negru pe cosul Capelei Sixtine VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 01:20

A inceput numaratoarea inversa la Vatican!

Peste o suta de cardinali s-au adunat in Capela Sixtina pentru a-l alege pe noul Papa, urmatorul lider al celor peste un miliard de catolici din lume. Numai ca n-a fost sa fie! Aseara, a iesit fum negru pe cosul Capelei. Asta inseamna ca nu s-a ales noul Papa. Dar nu fumul negru provoaca neliniste printre catolici, ci profetiile lui Nostradamus, care par sa se adevereasca.

O profetie a lui Nostradamus, veche de cinci sute de ani, spune ca viitorul Papa va fi si ultimul din istoria catolicismului.
Nu este singura prezicere in care s-ar putea gasi un sambure de adevar. Scrierile lui Nostradamus s-au legat si de izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial, dar si de atacurile din 11 septembrie asupra Turnurilor Gemene din New York. De asemenea, profetul a scris in cartea sa si despre "penultimul Papa din istorie", cand s-a referit la fostul papa, Benedict al XVI-lea.

Nostradamus a mai scris in cartea sa ca penultimul Papa va fugi din Roma in luna decembrie, atunci cand o mare cometa va putea fi vazuta pe cer in timpul zilei.
Potrivit specialistilor, este posibil ca Nostradamus sa se fi referit chiar la retragerea lui Benedict al XVI-lea, anuntata la inceputul acestui an. Dar despre ce cometa vorbeste Nostradamus? Cel mai probabil, este vorba despre cometa ISON, care va putea fi vazuta pe cer la finalul anului.

Nostradamus a scris ca "ultimul Papa" va duce la disparitia Romei. Profetiile lui sunt alimentate si de cateva intamplari ciudate petrecute in ultima vreme: fulgerul care a lovit Bazilica Sfantul Petru, dupa demisia lui Benedict al XVI-lea sau ploaia de meteoriti care s-a abatut asupra Pamantului, la scurt timp dupa ce fostul Papa
si-a anuntat demisia.