Cum vad oamenii de la tara IMPACARILE SI DESPARTIRILE din showbiz-ul autohton VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:23

Cuplurile celebre din showbiz s-au certat, au divortat, dar lumea tot impreuna ii vrea!

Impacarea dintre soti pare un argument solid, in opinia celor doi domni trecuti de-a doua tinerete. Vulcanica bruneta si omul de afaceri Silviu Prigoana sunt in vizorul devoratorilor de mondenitati. Desi mai toata lumea credea ca urmeaza o noua impacare intre Adriana Bahmuteana si Silviu Prigoana, decizia finala a Adrianei a venit ca un dus rece. Chiar si asa, admiratorii celor doi inca mai spera sa-i vada din nou impreuna. Ar fi a cincea oara! Mai ales ca au doi copii impreuna.


Oricum, oamenii sunt increzatori in puterea de convingere a omului de afaceri. Care sunt argumentele satenilor? Pe principiul "Gusturile nu se discuta", nici casnicia nu se lasa cu una, cu doua! Ramane de vazut daca vedetele se vor lasa sau nu convinse de argumentele satenilor. Cert este ca, deocamdata, vedetele care si-au anuntat public despartirea si-au ales drumuri separate.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.