PRIMELE declaratii! Liviu Varciu, despre despartirea de Adelina: "Da, eu am pus capat! Adelina s-a schimbat"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:20

Liviu Varciu face in direct la "WOWbiz" prima declaratie dupa despartirea de Adelina Pestritu.

Acesta a vorbit in emisiunea WOWbiz despre despartirea de fosta lui sotie:  "Lucrurile s-au schimbat. Adelina s-a schimbat. Eu m-am schimbat. Am cazut amandoi de comun acord sa batem palma si sa nu ne mai chinuim. Din punctul meu de vedere, nu mai era relatia asa frumoasa ca atunci cand ne-am cunoscut. In Italia am fost eu si 8 baieti la schi. M-am gandit cat am putut la relatia asta si toate mi-au dat cu virgula.

Imi pare rau ca am dezamagit, dar nu pot sa continui aceasta relatie si sper ca toti cei care m-au sustinut sa ma inteleaga ca nu s-a mai putut asa. Viata mea continua cu sau fara Adelina. Am incercat inca o data si am vazut ca nu putem. Aveam o gheara in suflet, gheara nu o mai am" a povestit Varciu.

 

"Am plans, am ras, am plans, am ras.

Din momentul asta trec mai departe si las totul in trecut. Eu trebuie sa imi continui viata si ea trebuie sa isi continue viata. Sunt convins ca se poate sa imi refac viata. Fiecare iubire este aparte. Nu pot sa mai iubesc cum am iubit-o pe Adelina. Sunt constient ca nici cu ea nu o sa mai am liniste si o relatie. Si ea e consitenta de asta. Am spus STOP si asta e
",
a povestit prezentatorul emisiunii Roata Norocului.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Vezi VIDEO  declaratiile sale!

Liviu Varciu se pregateste de evenimentul anului! Implineste 32 de ani si da o petrecere monstru!
 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.