O mama traieste CLIPE DE COSMAR dupa ce bebelusul i-a fost RAPIT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 22:10

Drama prin care trece mama unui bebelus pare desprinsa dintr-o telenovela.

Fostul ei iubit italian cu care are o fetita de cinci luni a venit in Romania si i-a luat copila cu forta. Femeia este ingrozita de ceea ce i se intampla mai ales ca abia scapase de bataile pe care i le aplica concubinul ei in Italia. Traia un un adevarat cosmar de cand a nascut fetita.

Femeia este ingrozita de ceea ce i se intampla mai ales ca abia scapase de bataile pe care i le aplica concubinul ei in Italia.
Traia un un adevarat cosmar de cand a nascut fetita. Satula de viata pe care o ducea, femeia si-a luat fetita si a fugit din Italia. S-a refugiat in satul ei natal din Romania unde credea ca a scapat de barbatul care o maltrata si pe ea si pe biata copila. Din nefericire, la trei zile de cand s-a intors in tara, italianul a venit dupa ea si i-a luat copilul.


Cand s-a vazut fara fetita, tanara in varsta de 26 de ani a alertat politia. Autoritatile au inceput imediat cautarile pe raza judetului Bacau si l-au dat in consemn la frontiera pe italian. Eforturile lor au dat roade. Barbatul a fost prins la Vama Nadlac. El va fi adus la IPJ Bacau pentru cercetari, iar fetita va fi transportata la cel mai apropiat centru medical pentru a se vedea daca nu cumva a suferit vreo trauma.