Confruntare de zile mari! Iosefini si Gog fata in fata! VEZI ce au avut sa isi spuna unul altuia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 21:05

Leonard Iosefini a venit la WOWbiz pentru a vorbi inca o data despre momentele pe care le face Cristian Gog in fata publicului.

Castigatorul de la Romanii au Talent a intrat in legatura telefonica si a comentat tot ce a spus magicianul in platoul WOWbiz. Cei doi s-au contrat si intr-un final Iosefini l-a invitat la pescuit pentru a discuta impreuna despre pasiunea lor comuna.

 

"Nu il cunosc pe Gog personal, ba chiar l-a felicitat printr-un interviu. Nu exista puterea mintii. Ma deranjeaza ca multi spun ca fac trucuri cu puterea mintii.

Tu ai impresia ca cineva din sala gandeste ca eu am taiat un om in patru in showurile mele? Eu nu pot sa-l mint sa-i spun ca prin puterea mintii ii fug picioarele in alta parte. Eu vreau sa nu mai minti lumea ca ai puteri paranormale. Cristian eu nu am nimic cu tine, dar vreau sa stie lumea ca in spatele fiecarui numar se afla un truc. Eu nu vreau sa ma cert cu tine, mi-ar face placere sa mergem la pescuit sa te invat cum se prinde un peste ca eu am prins un somn de 90 kg" a
spus Iosefini la WOWbiz.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Eu am spus in repetate randuri ca nu sustin nici macar o secunda ca am puteri paranormale.

Publicul meu stie asta,  nu voi sustine niciodata ca ce fac eu e paranormal sau ca am cine stie ce puteri. Si nici nu spus ca fac doar trucuri pentru as pierde interesul publicului. Sunt anumite momente in viata mea cand am avut anumite anticipari, putem sa-i spunem deja vu. Eu am facut public ca sunt un mincinos profesionist, eu mint frumos ca nu pot sa spun ca pacalesc oamenii.
Cu tot respectul fata de Leonard el nu are de unde sa stie cat am studiat eu tehnicile.  Eu am lasat trucurile clasice si am incercat sa fac ceva mai mult. Eu nu vreau sa insel oamenii, vreau sa le aduc bucurie"
 ,a spus si Cristian Gog.