Experienta NEPLACUTA traita de Cristian Sabbagh si sotia lui!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 21:00

Pentru Cristian Sabbagh si sotia lui momentul plecarii in luna de miere in Beirut, in februarie 2005 si din nefericire o simpla plimbare s-a transformat intr-o zi groaznica.

A avut loc un atentat asupra primului ministru unde au murit 23 de oameni. Din fericire exact inainte de evenimentul groaznic Luiza a intrat intr-un magazin si au fost departe de atacul sangeros. De atunci vacanta s-a desfasurat printre milkitari inarmati, preteste si au fost la un pas sa fie rapiti. 

 

"Eram in luna de miere cu Marie Jeanne si viitorul sot. Am plecat la Beirut si ce ar fi fost ca Haissam sa planuiasca rapirea acolo si nu in Irak cum s-a intamplat dupa o luna cu Marie Jeanne.

Faptul ca suntem in viata se datoreaza sotiei mele si lui Marie Jeanne. Voiam sa stam 6 zile", a povestit Cristi. 


"Era o companie aeriana care facea reduceri si erau bilete de avion ieftine si am ales Beirut. Am zis sa mergem sa vedem 'perla orientului'," a povestit Marie Jeanne la WOWbiz

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

"Era la o luna dupa nunta, dupa marea petrecere. Era 12 februarie. Am profitat de oferta gasita de Marie Jeanne si ne-am distrat, cu live-uri. Am intrat intr-un magazin si am vazut o fusta, pe care nu am mai purtat-o dupa nefericitul eveniment", si-a amintit si Luiza, sotia prezentatorului Kanal D.