CAZUL care a SCANDALIZAT intreaga opinie publica din Marea Britanie! O adolescenta a fost VIOLATA de 90 de ori intr-un weekend

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 18:45

Adolescenta in varsta de 16 ani a demonstrat in fata comisiei ca nu venea dintr-un mediu care sa o puna in pericol din punct de vedere al abuzurilor sexuale.

 Insa a ajuns in aceasta situatie din cauza anturajului, mai exact a catorva fete care au corupt-o. Fata a marturisit ca pe vremea cand avea 16 ani a fost violata de 90 de ori. A ramas traumatizata pe viata si a vrut sa isi faca publica povestea in speranta ca vinovatii vor plati. De asemenea, ea isi doreste sa fie luate masuri pentru ca nimeni sa nu mai ajunga in situatia ei.


In Marea Britanie, astfel de abuzuri nu pot fi controlate pentru ca este vorba de sclavie moderna si autoritatile nu pot si nu au suficiente resurse sa lupte impotriva lor. Organizatiile neguvernamentale au declarat ca anul trecut 1 000 de victim au fost eliberate din acest tip de sclavie si acest lucru reprezinta doar "varful aisbergului".