Catalin Botezatu: "Sunt lovit sub centura tot timpul!". A vorbit despre cea mai mare DEZAMAGIRE pe care a avut-o in viata. Sa fie vorba de Bianca Dragusanu? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:26

Intr-un interviu acordat echipei "Draga mea prietena", celebrul designer Catalin Botezatu a vorbit despre varsta de 40 de ani, care reprezinta un moment critic atat la femei cat si la barbati.

"La femei probabil ca acel prag de 40 de ani este unul destul de delicat. Sa stii ca si la barbati pragul de 50 de ani este delicat. Asta pentru ca, categoric, o femeie, in momentul in care face o varsta, fara doar si poate intra intr-o usoara depresie, chiar daca uneori este declarata. Se gandeste daca o mai plac cei din jur".

Designerul a tinut sa sublinieze ca este mai importanta partea interioara decat cea exterioara.


"Eu va spun ca da, doamnelor, pentru ca degeaba aveti un ambalaj costisitor si bine intins daca nu aveti o inima pe masura, un suflet pe masura, un spirit pe masura. Degeaba suneti botoxate si imbracate bine daca nu stiti sa ii oferiti barbatului de langa voi iubire, daca nu stiti sa ii oferiti tandrete, protectie".

"Degeaba stati prin cabinete si va faceti mult mai frumoase decat sunteti daca nu stiti sa va scoateti in evidenta frumusetea interioara, daca nu stiti sa daruiti si daca sunteti egoiste.
Daca nu renuntati la acest egoism si, poate, la orgolii, nu veti fi apreciate de barbati", a adaugat el.

Catalin Botezatu a marturisit ca se regaseste pe el insusi in ceea ce a spus mai sus si a vorbit despre cea mai mare lovitura pe care a primit-o pana acum in viata.