Are un tata LEGENDAR in industria muzicii, dar cu o infatisare INFRICOSATOARE, insa ea este o adevarata ZEITA! Cum arata fiica lui Mick Jagger

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 16:10

Georgia May, fiica lui Mick Jagger, solistul legendarei trupe rock Rolling Stones, arata ca a mostenit atitudinea rebela si excentrica a tatalui ei in reclama pentru parfumul Just Cavalli, in care apare in timpul unor scene fierbinti alaturi de un model brazilian.

Georgia May Jagger, de 21 de ani, pare sa fie in elementul sau in timp ce alearga in incaperile si holurile unei cladiri si pozeaza ademenitor in fata camerei, dupa care joaca rolul amantei seducatoare in scene sexy alaturi de fotomodelul brazilian Marlon Teixeira, scrie Daily Mail.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/images-ace765d3409266c7ff98a75f7b8685c4.jpgPurtand doar o pereche de blugi cu imprimeu de piele de sarpe si aproape nimic in rest care sa-i acopere abdomenul plat si silueta de invidiat, frumoasa fiica a rockerului Mick Jagger si a fostului supermodel Jerry Hall si-a etalat calitatile mostenite de la parinti, potrivindu-se perfect ca imagine a parfumului "tineresc si
jucaus", asa cum a fost descris de cei de la Cavalli.
"Roberto Cavalli este un mare designer", a spus Georgia despre campanie. "Brandul Just Cavalli este foarte sexy, tanar si cool. Fiecare colectie este foarte contemporana si colorata; este, in mod clar, conceputa pentru generatia tanara care vrea un look trendy."
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Georgia-May-Jagger-Melb-05-a7927d79812493cf238316273be5a588.jpgAceasta este prima campanie la un parfum pentru Georgia May, descrisa drept "alegerea perfecta" chiar de Roberto Cavalli: "Este o seducatoare jucausa."

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/georgia-may-jagger-c8efb483d22b17c6edce9bc1537a1bbf.jpgFiica solistului Rolling Stones si-a conturat cu succes cariera de modelling in ultimii ani, fiind vazuta cel mai recent defiland pe podiumul de la Saptamana modei Louis Vuitton din Paris, miercurea trecuta.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.