TENSIUNE MAXIMA: Madalina Pamfile, FATA IN FATA cu Mircea N. Stoian! "Esti o MUCOASA! Te incadrezi in categoria gandacilor de bucatarie"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:27

Tensiune maxima in platou. Dupa ce si-au aruncat cuvinte grele, Mircea N Stoian si Madalina Pamfile s-au intalnit fata in fata la WOWbiz.

Mircea N. Stoian a reiterat razboiul pe care il duce impotriva asistentelor TV.

 

"Am declarat la un moment dat ca nu voi mai iesi la TV. Ma voi intoarce insa pe sticla. Am o problema pentru ca la televiziunea cu care voi colabora au aparut niste fete. Toate vroiau sa fie asistente, sa prezinte meteo. In mintea lor este n vid absolut. Nu inteleg nimic din ce se intampla, vor ca la 20 de ani sa aiba lumea la picioare si sa coboare din masini scumpe, dar nu misca un deget.

Hai sa punem mana de la mana si sa promovam niste fete frumoase care au si ceva de spus".

 

Ajungand la Madalina Pamfile, el a adaugat ca ar fi putut avea viitorul la picioare.

 

"Eu tin la Pamfile ca la copilul meu, e mai mica decat fiul meu cu 2 ani. E frumoasa de pica, ar putea avea viitorul la picioare.

I-am zis sa nu isi puna silicoane si sa nu isi bage botox in buze, fix invers a facut".

 

"Pamfile nu e o fata proasta. E o fata desteapta care nu a avut norocul de a avea pe cineva care sa o educe. Mucoasa este si acuma. Ea are senzatia ca tupeul tine loc de caracter, niciodata!", a a mai spus el.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Lucrurile au degenerat cand Madalina Pamfile si-a facut aparitia in platou.

 

"Voi aveti senzatia ca la varsta asta sunteti imparatese. Ma deranjeaza ca inca 300.000 de fete din Romania vor spune ca daca tu la 19 ani primesti cadouri masini scumpe sa incerce si ele. Tu vrei sa faci cariera dar nu stii decat sa arati tate si silicoane".

 

Madalina Pamfile nu s-a putut abtine si a rabufnit.

 

"E fix problema mea ce arat. Atat timp cat tatal meu e de acord nu trebuie sa ma judece pe mine altcineva. Ce as primi eu dupa un semestru de scoala? Altii nu au nimic dupa 2 facultati".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.