Primarul unei comune fara drumuri a cheltuit 1 MILION DE EURO pentru un laborator inexistent VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 16:00

Un primar din Vrancea a cheltuit un milion de euro pentru amenajarea unui laborator de analiza a apei potabile.

Comuna Bordesti n-ar iesi cu nimic in evidenta daca nu ar intra in categoria: prea ca in Romania. Desi n-avea asfalt pe ulita, in urma cu cinci ani edilul a hotarat ca aici trebuie sa functioneze cel mai performant laborator de analiza a apei. Nu mai putin de un milioin de euro, proveniti din fondurile Uniunii Europene au fost ingropati aici, fara ca macar o cana de apa sa fi fost testata vreodata.


Laboratorul cu toate dotarile necesare e tinut sub cheie si se pare ca asa va mai ramane multa vreme de acum incolo. Fostul primar, revenit in functie de putina, vreme recunoaste: A crezut ca va da lovitura cu analiza apei. Succesorul sau n-a fost interesat de proiect, iar acum, revenit in fotoliul de edil,omul si-a dat seama ca afacerea e mai mult paguboasa decat profitabila.

Ca laboratorul sa functioneze exista o singura solutie, sa fie angajat personal calificat, dar cum posturile sunt blocate momentan, testarea apei potabile mai are de asteptat.
Si asta nu ar fi tot, ce nu a stiut primarul este ca infiintarea si functionarea unor laboratoare presupune cheltuielile prea mari, iar investitia nu se justifica.

Situatia de la Bordesti nu este singulara! Exista nenumarate astfel de investitii facute pe bani europeni, care zac nefolosite. Nu ne mai intrebam ce se putea face cu banii aruncati pe apa sambetei!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.