Nume grele din fotbal ACUZATE de INSELACIUNE. Reactia INCREDIBILA a Mihaelei Borcea cand a auzit ca fostul ei sot ar putea fi inchis VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:29

Mihaela Borcea a avut o reactie la auzul vestii ca fostul ei sot ar putea infunda inchisoarea.

In dosarul “Transferurilor”, nume cu greutate din fotbal au fost acuzate de procurorii DIICOT de inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Multi dintre cei vizati au primit deja ani buni de inchisoare. Printre acestia se numara si Cristi Borcea care a primit sapte ani de inchisoare.

Fosta lui sotie, Mihaela Borcea, nici nu vrea sa-si imagineze ca tatal copiilor ei ar putea ajunge la puscarie. Vedeta a marturisit ca se roaga la Dumnezeu ca Cristi Borcea sa treaca cu bine peste aceste dificultati.
Ma rog la Dumnezeu sa-i ajute sa treaca cu bine peste toate aceste intamplari si greutati. Este un om bun si nu cred ca merita sa pateasca ceva ”, a declarat Mihaela Borcea.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.