FRUMOASA si BESTIA! Uite cu cine s-a cuplat cantareata de muzica country Taylor Swift

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 15:55

Taylor Swift pare ca si-a refactu din nou viata sentimentala dupa despartirea de solistul trupei One Direction, Harry Styles.

 Taylor Swift este iubita lui Ed Sheeran in varsta de 22 de ani. Artistul a fost dintotdeauna alaturi de cantareata si a sprijinit-o in cele mai dificile momente precum cel in care s-a despartit de Harry Styles. Taylor a marturisit unui apropiat ca intotdeauna l-a cosiderat pe Ed o persoana deosebita, ca o face sa se simta increzatoare si mereu bine dispusa. 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/61279801-6624f789d06cd995bb9a9ac3ea36f09f.jpgTaylor ar fi marturisit ca si-a dorit foarte mult ca Ed Sheeran sa devina iubitul ei inainte de a pleca in turneu.
Frumoasa castigatoare a numeroase premii Grammy s-a cuplat de-a lungul timpului cu actori si cantareti celebri, printre care Taylor Lautner,ake Gyllenhaal, Jon Mayer sau Joe Jonas, Connor Kennedy, nepotul fostului presedinte al Americii. De multe ori, artista s-a vaitat ca nu ar enoroc in dragoste si intr-un interviu recent a dezvaluit ca nu vrea sa imbatraneasca singura desi are doar 23 de ani.