S-A FACUT DE RAS! Motivul HALUCINANT pentru care o femeie s-a prefacut ca e gravida

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:29

O femeie din China s-a prefacut ca e insarcinata dintr-un motiv cu totul bizar.

Pe numele ei Zang, femeia facea zilnic naveta trenul pentru a putea ajunge la munca. Alaturi de ea si alte cateva sute de pasageri, toti in drum spre servici. Ca sa-si asigure un loc in fiecare dimineata, Zang s-a gandit sa se prefaca ca este insarcinata, stranind astfel mila si compasiune din partea celorlalti.

Numai ca ulciorul nu merge de multe ori la apa! Intr-una din zile, proteza din silicon care imita sarcina i-a alunecat de sub camasa, cazand pe podea la picioarele ei.
Reactia celorlalti pasageri nu a intarziat sa apara! Au izbucnit imediat in hohote de ras, iar zvonul ca Zang s-a prefacut ca e insarcinata a devenit stire la nivel national. A aparut la un post national de televiziune, a fost ridiculizata in show-uri de comedie, dar si in editorialele ziarelor din China.

Dupa acest episod umilitor, Zang a scris companiei care a produs proteza de silicon, cerand returnarea banilor, dar si despagubiri pentru batjocura indurata din cauza ca proteza a fost de slaba calitate.
Biroul comercial al firmei producatoare a refuzat, insa, sa acorde vreo suma de bani clientei nemultumite.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.