Justin Bieber, aparitie STRANIE in public! Cantaretul a iesit din hotel purtand o MASCA DE GAZE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 19:25

Justin Bieber este din ce in ce mai rasfatat si incepe sa isi arate fitele de “diva.” Dupa ce a avut o altercatie cu bodyguard-ul sau pe care l-a batut, s-a certat si s-a despartit de iubita lui, Selena Gomez si este suspect de consum de droguri, lui Justin i s-a urcat celebritatea la cap.

Ultima patanie in care a fost implicat cantaretul si care a revoltat o multime de fani, a fost la ultimul concert din Marea Britanie unde a intarziat circa 45 de minute pentru ca statea si se juca jocuri video in camera. Parintii cat si copii care au venit la concert au fost total dezamagiti de atitudinea idolului lor. Dupa acest incident, Justin a iesit si s-a destrabalat prin cluburi, iar mai nou a iesit in public purtand o masca de gaze.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/justin1-a3fbb60d215af5fc0e261c65911d2a79.jpgCantaretul a tinut sa lamureasca anumite aspect pe Facebook unde a postat cateva mesaje pentru fanii lui:" Ma concentrez pe lucrurile bune din viata. Nu ma mai judecati. Sunt o persoana buna. Cat timp prietenii si familia mea si fanii sunt cu mine, se poate spune orice despre mine. Suntem egali in fata lui Dumnezeu. Inteleg ca face parte din job-ul meu sa fiu judecat, insa judecati-ma dupa fapte, dupa muzica mea."


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/justin2-68e79fab0bc26451d9a2d09a1b510a4c.jpg