Dintr-o bruneta APETISANTA a ajuns o papusa Barbie! Cea mai urata TRANSFORMARE a unei vedete

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:29

Cunoscuta pentru rolul dintr-un serial de televiziune, “Coronation Street”, aceasta vedeta a fost furata de mirajul celebritatii si s-a gandit ca o reinventare ii va aduce si mai multa popularitate.

 Helen Flanagan este o actrita din Marea Britanie, tanara si frumoasa. Vedeta s-a facut remarcata si datorita aspectului fizic, insa la ultima aparitie la un eveniment monden a socat pe toata lumea cu transformarea ei. Helen s-a gandit sa se faca blonda si sa isi prinda parul intr-un coc, accentuandu-si prin machiaj ochii si tenul.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/era-o-bruneta-draguta-dar-a-ajuns-sa-sperie-participantii-la-un-eveniment-monden-cu-look-ul-ei-de-barbie-1-size1-f807ea217f0833330b87a4efc02098f1.jpgDeja, actrita semana izbitor de mult cu o papusa Barbie. Nici vestimentatia nu a fost una prea reusita deoarece, intocmai ca celebra papusa si-a asorta tun blazer roz cu o poseta alba si incaltari maro.
Aspectul de papusa a oripilat audienta aflata la evenimentul monden.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/helen-flanagan-daybreak-c163953749d2c4e4c96fc440deef48b1.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.