Trupa Vama pregateste un turneu acustic

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:29

La fel ca anul trecut, trupa Vama a sustinut un concert in Garajul Europa FM dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor, in intampinarea zilei de 8 martie.

Membrii trupei au pregatit un show special si au interpretat atat piese consacrate, cat si melodii de pe noul album, toate in varianta acustica.

Foarte multe dintre doamnele si domnisoarele prezente la concert au venit pregatite de concert si au fredonat piesele vers cu vers. Si membrii trupei s-au simtit foarte bine printre atâtea prezente feminine. ”Din trei parti suntem inconjurati de gagici, va dati seama ce rau ne e...”,
le-a descris Tudor Chirila atmosfera din Garaj ascultatorilor Europa FM aflati in masini in timpul concertului.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/VAMA1-2246ccdc2c96a2a790ebf0aa0638e228.jpg

Si trupa Vama a avut parte de o surpriza pusa la cale de Europa FM. Caricaturistul Laurentiu Parota le-a facut o caricatura membrilor trupei”.  Caricatura este hiperbolizarea unor defecte, cum eu nu am nici un defect, am iesit ca in viata” a constatat Tudor Chirila.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Concertul nu s-a incheiat decat dupa cateva bis-uri, cerute insistent de publicul feminin. George Zafiu, gazda concertelor din Garaj, a anuntat data urmatorului concert, care este programat pe 20 martie si va fi sustinut de trupa Bosquito.

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: