I se spune Flipper! CUM a reusit sa inoate un BAIETEL care are picioarele amputate din cauza meningitei FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 14:25

Un baietel care si-a pierdut ambele picioare in urma meningitei este subiectul unei povesti emotionante. Cei care il cunosc ii spun Flipper datorita unei perechi de proteze care il ajuta sa inoate.

 Cieran Kelso are acum un alt vis, Acela de a merge in Florida sa inoate impreuna cu delfinul Winter, personajul din filmul cu acelasi nume care la randul lui are si el o proteza pentru coada care il ajuta sa inoate. Micutul Cieran, acum in varsta de sapre ani, a avut sanse reduse de viata, medicii spunand ca nu va rezista mai mult de trei ore dup ace a fost nascut din cauza ca s-a imbolnavit de meningita in 2006.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/baietel2-302862b1930a03276caa8e39db8aa9ad.jpgA reusit sa supravietuiasca, insa i s-au amputat picioarele si majoritatea partilor superioare de la degete si le-a pierdut. A fos tun luptator de mic si cu ajutorul protezelor si a scaunului cu rotile, el spera sa poata sa inoate alaturi de colegii lui.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/baietel1-e92dbce898a43bb5214aafe56bb28e2a.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.