Botezatu si Varciu, duet senzational la “Roata norocului”!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 12:50

Invitat in editia din aceasta seara (6 martie) a emisiunii “Roata norocului”, Catalin Botezatu si-a incercat sansa la Roata de dragul unui copil care are nevoie disperata de sprijin.

  “Am venit aici pentru o fetita minunata, Alexia, care trece printr-un moment de cumpana. Are nevoie de o operatie urgenta la rinichi. Sper sa pot face ceva pentru ea”, a spus emotionat Catalin Botezatu.

Celebrul creator de moda a avut parte de un moment inedit in show, cand Liviu Varciu l-a invitat sa cante alaturi de el si de band-ul emisiunii. Cei doi au interpetat, fiecare dupa puteri si in aplauzele celor prezenti, piesa “Ti-am dat un inel”, a trupei Holograf.
“Cea mai frumoasa femeie e viitoarea sotie!”, a punctat Liviu Varciu finalul momentului artistic.

Orlando si Ana-Maria Barnoschi au facut si de aceasta data spectacol la “Roata norocului”, simpatica asistenta interpretand o dispecera de taxi, iar “matinalul” de la Radio 21, pe primarul Marian Vanghelie.

Nu ratati in aceasta seara, de la 20.00, o noua portie de distractie la “Roata norocului” si aflati cat de elegant stie Catalin Botezatu sa iasa din incurcatura atunci cand norocul ii joaca feste.