Ernest: "As putea sa joc gol intr-un film, nu vad de ce n-as fi mandru de corpul meu" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:31

Febra Oscarurilor le-a cuprins pana si pe vedetele noastre, care au participat la o petrecere si si-au imaginat ca ar fi parca la Hollywood.

 Daca insa ar fi fost actori, ar fi acceptat vedetele noastre sa joace scene nud sau secvente pasionale alaturi de o persoana de acelasi sex? Hmmm! Grele provocari!

La o petrecere mondena, dedicata Oscarurilor, divele patriei si-au afisat rochiile elegante, coafurile impecabile si accesoriile foarte scumpe. In seara cu pricina, TOATE au visat ca au ajuns la Hollywood si ca li s-a implinit visul de a juca o scena pasionala de amor, alaturi de actorul lor preferat. 


 Parerile sunt impartite: unele vor scene senzuale cu blondul Pitt, altele, mai curajoase, s-ar incumeta la o scena salbatica de amor cu…“distrugatorul” Collin Farrel. Daca insa scenariul prevede scene nud, oare ar accepta divele noastre sa se dezbrace in fata Misteri-lor?!

Zic sa ducem provocarea si mai departe! Oare doamnele ar accepta, de dragul artei, sa se sarute cu o persoana…de acelasi sex?!