Adriana Bahmuteanu a luat o DECIZIE RADICALA! A renuntat DEFINITIV la casnicia cu Silviu Prigoana si s-a impacat cu iubitul ei, Mihai VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:32

I-a spus "adio" lui Silviu Prigoana, dupa 10 ani de casnicie!

Si-a facut bagajele, la propriu, s-a urcat in masina primita cadou de la fostul sot si dusa a fost! Unde? Intr-o mica escapada la munte, petrecuta langa iubit si cei doi copii.

Vineri seara, in fata casei Adrianei a fost agitatie. Toata lumea se pregatea de plecare. In masina, cei doi copii se foiau nerabdatori sa-si inceapa mica vacanta, in timp ce mama Adrianei abia reusea sa ii mai domoleasca.


Afara, Mihai incarca de zor bagajele in masina. Au plecat, dar fara Adriana. Pe drum, grupul vesel opreste la un hypermarket. Mihai si mama Adrianei intra sa faca ultimele cumparaturi.

Ajunsi la casa, fiecare isi plateste separat produsele luate. Se urca inapoi in masina si pornesc iarasi la drum. Putin mai tarziu, ajung la destinatie: Intr-un sat, undeva la Cheia.

La scurt timp, Mihai face cale intoarsa catre Bucuresti si conduce prin noapte alte cateva ore.
Ghiciti de ce? Pentru a-si lua iubita de la filmari. Adriana a fost prinsa cu treaba pana seara tarziu, asa ca i-a trimis inainte pe Mihai si pe copii.

Insa barbatul nu si-a lasat iubita de izbeliste. Ajunge in locul din care trebuia s-o ia pe Adriana, ii duce bagajele la masina, iar in scurt timp isi face aparitia si bruneta.

Stau cateva minute in masina, apoi pornesc catre locul unde urmeaza sa-si petreaca urmatoarele zile.
A doua zi, dis de dimineata, Adriana si Mihai pleaca prin zona, dupa alte cumparaturi. Dragostea pare ca pluteste in aer.

Cei doi merg de mana pe strada si aproape ca nu-si pot lua ochii unul de la celalalt. Bahmu e pata de culoare a cuplului. Imbracata lejer, intr-un trening mov si cu o atitudine degajata, bruneta pare ca se simte in siguranta la bratul lui Mihai. Cuplul colinda putin prin magazine, mai face o scurta oprire, apoi se intoarce la vila din sat.


Vreme de 2 zile, au rasuflat usurati departe de agitatia orasului. Iar ieri dimineata, cine credeti ca iesea din curtea Adrianei? Nimeni altul decat acelasi Mihai.