EXCLUSIV! Luana Ibaka a dezvaluit ADEVARATUL MOTIV al despartirii de Cabral

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 21:30

Au trait o poveste de dragoste timp de sase ani, au impreuna un copil, dar cu toate astea s-au despartit, aparent fara vreun motiv.

 Luana Ibaka si Cabral s-au cunoscut pe vremea cand simpaticul prezentator TV nu era cunoscut publicului. A fost dragoste la prima vedere, am putea spune, avand in vedere faptul ca Luana a marturisit ca l-a gasit pe Cabral nu doar atragator, ci si special, inca de la prima intalnire. Dupa trei luni de tatonari, cei doi s-au hotarat sa aiba o relatie. Au fost impreuna 4 ani, dupa care au decis sa faca pasul cel mare.
S-au casatorit, iar la nunta Luana si-a anuntat apropiatii ca este insarcinata.

Desi totul parea perfect, dupa doi ani Luana si Cabral s-au despartit. In platoul" WOWbiz", Luana a marturisit ca diferenta de varsta dintre ei, de aproape 11 ani nu a fost motivul pentru care relatia dintre ea si Cabral s-a racit." La un moment dat s-a regasit in alte anturaje, in alta lume, nu a avut legatura cu varsta", a declarat Luana Ibacka.


Perioada de dinaintea divortului a fost destul de dificila pentru Luana. Cabral devenise intre timp o adevarata vedeta, era solicitat in multe proiecte. Desi era mai tot timpul plecat, cei doi au purtat in permanenta un dialog, mai ales de dragul fetitei lor.

Si in prezent Luana si Cabral sunt foarte apropiati si au un dialog continuu. Poate nu va vine sa credeti, dar Luana o place foarte mult pe Andreea, actuala sotie a lui Cabral.
Vedeta TV a marturisit ca a stiut imediat cum a vazut-o pe Andreea ca intre ea si Cabral va exista o legatura." Am presimtit ca Andreea Patrascu va fi iubita lui Cabral", a declarat Luana Ibacka.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/luana-17ca8c34385df15d96e1f7e6acfcaf77.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/luana-3-efcc6e889b2d3952d8d3a95ed714d7c9.JPG