ADEVARATA LECTIE DE VIATA! Cum incearca sa-si readuca la viata o catelusa puiul mort VIDEO CUTREMURATOR

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:33

Trebuie sa ai inima tare ca sa poti privi aceste imagini emotionante, fara sa versi macar o lacrima.

 Ti se rupe sufletul! Aceasta catelusa sta in mijlocul drumului, alaturi de trei dintre puii ei! Al patrulea... a fost lovit de o masina....


Scena este desprinsa parca dintr-un film si nicidecum din realitate! Priviti cum mama incearca si... iar incearca sa-si aduca la viata puiul mort!

Il atinge cu botul rece si se invarte in jurul lui, strigand parca din priviri sa deschida ochisorii! Alaturi, cei trei catelusi nu inteleg de ce fratele lor nu se trezeste sa se joace cu ei! Il ating si dau din coada, doar, doar ii va simti.


Insa catelusa presimte ce-i mai rau! Puiul ei atat de iubit a murit!
Se pare ca soferul unei masini l-a observat prea tarziu si l-a lovit in momentul in care acestia au vrut sa traverseze strada. O lovitura mortala pentru un pui atat de mic si firav!
Mama refuza sa plece de langa el!

Din priviri, mama parca le cere ajutor soferilo care incetinesc pentru a intelege mai bine scena cutremuratoare! Un barbat, impresionat de ceea ce vede, se apropie de pui in speranta ca poate face ceva! Constata, insa, ca este si el neputincios!


Nu se stie cat timp a mai ramas catelusa langa puiul ei mort! Cert este ca devotamentul si iubirea pentru cel caruia i-a dat viata pot fi o lectie pentru noi oamenii!