Cove a fost cerut in casatorie la Iasi! Afla ce a raspuns prezentatorul TV

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:12

Aflat la castingul pentru emisiunea “Jumatatea mea stie”, desfasurat sambata, 2 martie, la Palas Mall in Iasi, Cove a scapat cu greu de insistentele unei tinere. Dornica sa participe la preselectiile pentru show-ul ce va debuta in curand la Kanal D, dar fara a indeplini conditia de baza a emisiunii - aceea de a avea un partener, fata a lansat o propunere care aproape ca l-a lasat fara replica pe Cove.

“Vrei sa fii tu jumatatea mea? Ne putem si casatori, orice este posibil! ”, i-a spus tanara lui Cove.   “E o gluma buna! Sunt convins ca o fata draguta ca tine va veni nu peste multa vreme cu prietenul de mana la casting”, i-a replicat acesta surprins si amuzat. 


Cove
le-a explicat fanilor prezenti la eveniment in ce consta  emisiunea “Jumatatea mea stie”, i-a arbitrat pe cei care au dorit sa exerseze cateva probe, a oferit premii, s-a fotografiat alaturi de fani si a “radiografiat” cuplurile prezente in zona

de casting. 


Sambata, 9 martie, casting la Timisoara

“Iesenii sunt foarte curajosi si haiosi, am vazut cateva cupluri la casting care au toate sansele sa plece acasa cu masina. Abia astept  saptamana viitoare sa vad de ce sunt in stare banatenii! Sambata, 9 martie, vom fi in Timisoara, la Iulius Mall.  E foarte simplu pentru cei care vor sa participe: veniti cu partenerul/partenera, va inscrieti la casting si sunteti deja la un pas de a castiga masina! Sansele sunt uriase, probele sunt distractive, chiar usoare, trebuie doar sa fiti uniti, spontani

si sa estimati corect ce si cat poate sa faca partenul/partenera. Nu uitati, in fiecare editie a emisiunii se castiga o masina!”
, a spus Cove.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Kanal D le pregateste telespectatorilor show-ul “Jumatatea mea stie”, prezentat de Cove, in care cupluri puse pe distractie pot castiga o masina, in fiecare editie a show-ului.  Concurentii ideali trebuie sa se cunoasca foarte bine unul pe celalalt si sa se sustina in diverse situatii,  sa fie spontani si sa le placa joaca. 

Preselectiile pentru “Jumatatea mea stie” continua in tara  dupa cum urmeaza:

- 9 martie, la Timisoara- Iulius Mall, incepand cu ora 11.00 

- 16 martie, la Craiova  - Electroputere Parc, incepand cu ora 11.00  

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.