Avocata lui Cristian Cioaca arunca BOMBA! Politistul urmeaza sa anunte unde trebuie cautata Elodia Ghinescu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:33

Astazi, 04.03.2013, incepe procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Primul termen in dosarul in care fostul politist Cristian Cioaca a fost trimis in judecata pentru uciderea sotiei sale Elodia Ghinescu va avea loc luni, la Tribunalul Arges. Potrivit Mediafax, sedinta de judecata este programata de la ora 10.00 la Completul 4-Fond al Sectiei Penale a Tribunalului Arges. Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca, spune ca fostul politest, arestat preventiv in 5 decembrie 2012 si incarcerat la Penitenciarul Colibasi din 30 ianuarie, va fi prezent in sala de judecata.
Emilia Ghinescu si Robert Ghinescu, mama si fratele Elodiei, s-au constituit parti civile in acest proces.

In 30 ianuarie, Cristian Cioaca a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme pentru omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Procurorii arata in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007," pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort generat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care
Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia
".

Este un moment important pentru procurorii si politistii care s-au ocupta de atatia ani de cazul disparitiei Elodiei Ghinescu. Oamenii legii vor incerca sa obtina condamnarea suspectului principal, Cristian Cioaca, in lipsa cadavrului. Si apararea fostului politist este pregatita pentru acest prim termen, avocata lui Cioaca sustinand ca urmeaza sa arate un document din care ar reiesi clar ca Elodia Ghinescu este in viata si ca s-ar afla in alta tara.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.