IPOTEZA SOCANTA scoasa la iveala de avocata lui Cioaca: Sunt dovezi ca Elodia traieste in strainatate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 08:50

O ipoteza socanta a scos la iveala avocata lui Cristan Cioaca. In dosarul in care fostul politist este judecat pentru violarea corespondentei electronice, au fost anexate cateva acte din care ar reiesi ca Elodia Ghinescu traieste.

 De partea cealalta insa, avocata familiei Ghinescu dar si mama Elodiei sustin insa ca pe acte nu e adevarata semnatura a Elodiei Ghinescu.

Mai mult, familia elodiei vorbeste despre o asa zisa idila intre Cristian Cioaca si avocata sa care  l-a intampinat calduros in boxa acuzatilor.

Imbracat in acelasi costum negru, putin mai implinit si tot cu zambetul pe buze, Cristian Cioaca a fost ferit de ochii jurnalistilor si dus prin spatele cladirii in sala de judecata.
De la curtea de apel a fost dus la tribunalul pentru familie si minori. Acolo judecatorul a stabilit ca de astazi inainte ca fiul sau si al elodiei va fi.

Cioaca va ramane la penitenciarul de maxima siguranta codlea. Are un regim preferential. Daca alti detinuti stau cate 10 intr-o camera, el are doar trei colegi . 

Avocata lui Cristian Cioaca spune ca acesta a fost doar inceputul si ca abia luni lucrurile vor deveni interesante la infatisarea proceslui din pitesti cand va scoate la lumina noi dovezi care sa il salveze pe Cristian Cioaca.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.