Elena Udrea, primita cu brate de flori de membrii partidului PDL VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 08:30

Da, ati auzit bine, Elena Udrea nu a stat nicio secunda pe ganduri, a multumit politicos pentru trandafiri atat in limba romana cat si in limba franceza, spre surprinderea celor prezenti.

 Imbracata elegant, insa extrem de sobru, cu un sacou si pantaloni negri, Elena Udrea s-a prezentat in fata colegilor sai de partid din Maramures mai putin fardata si fara prea multe accesorii. Sa fie o noua strategie de campanie in lupta pentru sefia PDL?

Daca prin tinuta a vrut sa le transmita colegilor sai de partid ca trebuie sa fie mai cumpatati, prin discurs Elena Udrea a incercat sa-i mobilizeze cu orice pret.


In timp ce Elena Udrea incerca sa fie cat mai convingatoare, in campania sa pentru sefia PDL, barbatii din sala nu au contenit sa ii faca poze si sa o filmeze cu telefoanele mobile. Parca nici nu ii interesa de programul propus de colega lor.


Odata terminata sedinta, Elena Udrea nu a ratat ocazia de a vizita si platourile unei televiziuni locale. Elena Udrea s-a aflat pentru cateva zile in nordul tarii, pentru a-si atrage cat mai multi colegi de partid de partea ei la alegerile din 23 martie cand candideaza la sefia PDL.