Oana Roman a trait CEA MAI MARE DEZAMAGIRE chiar in orasul iubirii! "M-am simtit CA O VITA in centrul Parisului"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 03:45

Oana Roman s-a intors nefericita din Paris, orasul indragostitilor.

Oare un iubit a dezamagit-o acolo sau o intamplare mai putin placuta i-a stricat vacanta? Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, prezentatoarea emisiunii Drept la tina a dezvaluit ce i s-a intamplat.

 

"Am plecat total neasteptat la Paris. A fost o nebunie, m-am hotarat pe ultima suta de metri. Am stat acolo 5 ani, imi era dor sa ma reintorc. Prietenii mei au vrut sa mearga la Moulin Rouge, asa ca am decis sa ii duc acolo".

 

Oana a marturisit ca a avut o presimtire ca ceva nu va merge bine.

 

"Parca am avut o presimtire si i-am spus unei prietene sa mergem in alta parte, dar am ajuns acolo. Aveam rezervari facute, practic trebuia doar sa intram in sala de spectacol".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Cand a ajuns

insa nu a fost lasata sa intre si a trebuit sa stea aproape o jumatate de ora la coada, in frig.

 

"La intrare insa nu am fost lasati inauntru, am fost pusi sa stam la o coada de 300 de metri lungime. Am fost de multe ori la Moulin Rouge, nu am patit niciodata asa ceva. A durat vreo jumatate de ora pana cand am intrat, am inghetat de frig".

 

Cosmarul insa nu s-a oprit aici. Ea si prietenii ei au avut probleme si cu garderoba si cu masa rezervata.

 

"Cand in sfarsit am intrat am avut probleme cu o doamna de la garderoba. In sala de spectacole am stat foarte prost la masa, nu a fost loc suficient. Ne-am simtit cu totii ca niste vite".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.