Atac IN STIL MAFIOT! A facut PRAPAD intr-o shaormerie cu un CUTIT cu lama de 50 de centimetri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:00

Camerele de surpaveghere surprind minute de groaza! In imagini se vede cum angajatii isi vad linistiti de treaba. Priviti insa reactia femeii.

Un barbat imbracat cu un palton negru se indreapta fulgerator catre un tanar, ii smulge cutitul cu lama lunga, folosit la taierea carnii, si il plesneste peste fata.

 

Individului furios din cale afara nici nu-i pasa ca inauntru sunt atatia oameni, printre care si clienti. Oricum, de teama, nimeni nu intervine. Se vede insa cum unul dintre ei incearca sa poarte o discutie cu agresorul. Fara succes.

 

Agitat, individul ridica amenintator cutitul, cu lama lunga de 50 de cm, il loveste din nou pe baiat, apoi da sa plece. Nu inainte sa rastoarne casa de marcat si sa dea cu piciorul intr-un scaun, aruncandu-l cat colo.

 

Este momentul in care o femeie, martora la actele de violenta, lesina! Imaginati-va in ce stare de soc a intrat femeia, daca s-a speriat atat de tare de cel care a incercat sa-i acorde primul ajutor.

Femeia pur si simplu se smuceste din mainile lui si o ia la fuga.

 

Toti cei prezenti au fost uluiti de scenele derulate sub ochii lor. Cel lovit nici macar nu a avut prezenta de spirit sa apese la timp butonul de panica. A facut-o abia la final, dupa ce individul oricum disparuse.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Sa nu credeti ca cel care a dat buzna in shaormerie a ales locul la intamplare. Ii cunoaste pe angajati, mai ales ca a si lucrat cu ei, cateva zile.

 

Patronul, cel caruia i-ar fi propus sa-l ia ca asociat, i-ar fi spus ca nu-l vrea in echipa si de aici pana la o razbunare n-ar fi fost decat un pas.

 

Refuzat, sirianul l-ar fi amenintat pe patron de cateva ori, iar apoi ar fi trecut la fapte. Barbatul,

rezident in Bucuresti, s-a predat la o sectie de politie din Capitala. El a fost trimis inapoi, la Constanta, unde este anchetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

 

Atat patronul cat si cel lovit sustin ca vor depune plangere impotriva lui.