S-a nascut FARA UTER, dar a are acum o fetita de toata frumusetea. METODA INCREDIBILA prin care un CUPLU INFERTIL a reusit sa aiba un copil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:36

David si Katy, doi tineri din Marea Britanie si-au indeplinit visul de a-si intemeia o familie.

Cuplul a stiut de la bun inceput ca nu vor putea avea copii deoarece Katy s-a nascut fara uter. Solutiile pentru ca ei sa poata avea o familie completa erau donarea de ovule si sarcina surogat. Un miracol a facut ca familia celor doi tineri sa le sara in ajutor! Sora lui Katy a donat ovulele, iar cumnata ei, sora lui David, a purtat sarcina surogat. David si Katy au acum o frumusete de fetita, in varsta de noua luni pe care au numit-o Beatrix.


Micuta Beatrix, un miracol pentru parintii ei
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-ec7815fad277f69be835623fe755a13d.jpg
Am stiut dintodeauna ca o sa fiu mama, problema era cum voi deveni ”, a declarat Katy. Ea si sotul ei se bucura ca din punct de vedere genetic, copilul face parte din familie. Lucy, sora lui Katy, care a donat ovulele a fost fericita sa contribuie la fericirea surorii sale. Tanara a marturisit ca nu o priveste pe Beatrix ca pe fiica ei naturala, ci doar ca pe nepoata de sora.


O familie fericita! David si Katy alaturi de sora, respectiv cumnata
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-1fbc928bf192edab99e2142958837e24.jpg
Faptul ca nu ea a purtat sarcina a ajutat-o foarte mult. De altfel, Lucy si-a anuntat sora ca nu va putea fi mama surogat pentru ea deoarece nu a devenit pana acum mama, iar o eventuala sarcina ar fi putut-o impiedica sa lase copilul surorii ei.

Katy impreuna cu sora Lucy si cumnata Jamie
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-11eb6b0340f36c2d80e5ea722fca63ab.jpg
“I-ar fi fost foarte greu sa-si dea primul copil nascut”, a declarat Katy care a marturisit ca a plans cand a fost
cu sora ei la clinica pentru a-i dona ovulele. Pe de alta parte, Jamie, sora lui David, in varsta de 35 de ani, nu a avut nicio dificultate in a purta in pantece copilul fratelui ei. Casatorita, tanara este la randul ei mama a doi copii si nu a stat pe ganduri cand a fost vorba de a contribui la intregirea familiei propriului frate.

Lucy, mama donatoare si Jamie, mama surogat in brate cu micuta Beatrix
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/6-461795b0c302537a75571a9c30ec8e39.jpg
Am fost fericita sa fiu mama surogat pentru ei.
Sarcina si nasterea au decurs normal. Am stiut de la bun inceput ca nu port copilul meu in pantece. Chiar daca eu i-am dat nastere, o voi privi intotdeauna pe Beatrix ca pe nepoata mea
”, a declarat Jamie.

Katy in ziua nuntii alaturi de sora ei, Lucy si cumnata, Jamie
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/5-2050c89dc3b173d19af50adc56fa7b8c.jpg
Sursa foto: thesun.co.uk

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.