Se simte din nou BARBAT, la propriu! Si-a pierdut penisul la 6 ani dupa un accident HORROR. Acum are unul NOU FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 05:40

Mohammed Abad, un indian stabilit in Marea Britanie, poate spune ca se simte din nou barbat, la propriu!

Omul, care are acum 40 de ani, si-a pierdut penisul si un testicul in urma unui accident horror pe care l-a suferit cand avea 6 ani.

Atunci el a fost lovit de o masina si tarat 200 de metri pe sosea. Doctorii i-au mai dat initial 12 ore de viata insa, in mod miraculos, baietelul si-a revenit si a supravietuit, petrecand 18 luni in spital.

La vremea respectiva doctorii i-au construit un tub realizat din pielea de pe piciorul lui pentru ca Mohammed sa poata urina, insa rezultatul nu avea nicio functie sexuala.


Pana acum 2 ani barbatul nu avusese nicio prietena tocmai din acest motiv insa, dupa multe analize s-a hotarat sa isi rezolve problema.

Astfel, dupa o serie de interventii chirurgicale revolutionare barbatul are un nou penis functional, construit din grasime si piele prelevate de pe mana.

Mohammed mai urmeaza sa fie supus altor 2 interventii chirurgicale pentru obtinerea unui rezultat complet, insa spune ca niciodata nu a fost mai fericit.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.